Jako zákazník našeho internetového obchodu naturshop.cz vyplněním svých osobních údajů při registraci či objednávce dáváte souhlas s tím, že provozovatel internetového obchodu jako správce osobních údajů zpracuje osobní data do své databáze. Provozovatel internetového obchodu se zavazuje, že veškerá osobní data získaná z registrace a následných objednávek použije výhradně pro svou interní potřebu ve smyslu zákona č. 101/2000Sb., o ochraně osobních údajů. Veškeré využití osobních údajů v rámci internetového obchodu sleduje jediný cíl a to poskytnutí služeb zákazníkům a to především vyřízení vaší objednávky. Osobní údaje zákazníků serveru www.naturshop.cz nejsou poskytovány žádným dalším subjektům kromě případů vyžádání těchto údajů Policií České republiky, příslušným finančním úřadem či orgánem státní správy. Veškeré osobní údaje jsou chráněny proti jejich zneužití.

Jsme evidováni jako správce osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00035672. Naši registraci si můžete ihned ověřit.

Provozovatel serveru se na přání zákazníka zavazuje vymaže poskytnuté údaje z objednávky a uchová pouze údaje pro potřeby účetnictví dle zákona č. 563/1991 Sb. v platném znění.

Naturshop.cz používá soubory cookies k personalizaci obsahu, reklam, funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti.

Co jsou soubory "cookies"?

Cookies jsou malé textové soubory, které webová stránka uloží do vašeho prohlížeče (browseru). Umožňuje nám tak přizpůsobit náš obchod přesně podle vašich potřeb. Více o cookies se dozvíte na české Wikipedii

Proč vyžadujeme váš souhlas s používáním cookies?

Naturshop.cz používá služby společnosti Google pro měření návštěvnosti - Google Analytics. Bližší informace o tom, jak Google využívá data se dozvíte zde: http://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/partners/

Dle doporučení Google.com a dle směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/136/ES, která novelizovala čl. 5 odst. 3 směrnice Evropského parlamentu a Rady 2002/58/ES, o zpracování osobních údajů a ochraně soukromí v odvětví elektronických komunikací došlo k posílení ochrany uživatelů internetu, neboť se vyžaduje poskytnutí informací a získání souhlasu uživatele ještě předtím, než bude cookie uložena či bude získán přístup k již uchovávaným informacím v počítači uživatele. V případě, že s využitím souborů cookies nesouhlasíte nebo v budoucnu budete chtít svůj souhlas odvolat, můžete tak učinit dalším nepoužíváním webu. Soubory cookies uložené ve Vašem počítači můžete kdykoliv vymazat přes menu svého internetového prohlížeče.